dijous, 23 de setembre del 2010

Sortida Single

Feia dies que no agafava la Single i avui m'ha vingut de gust. Dons anem-hi, temps d'inflar les rodes i a rodar !!
M'he anat embolicant tot sol amb el recorregut i al final han caigut una seixantena de quilometres a una sola velocitat (42x18). Rodar amb una Single és una altre cosa, prl pla no passes de 25km/h i a les pujades et tens que esforçar.
A vegades costa entendre que tens que moure les cames a una sola velocitat, però en el moment que coordines el teu cervell, el cor i les cames, tot comença a funcionar, no té res a veure amb el rodar d'altres bicis, és especial !!
He sortit de cara a Cubelles i he anat cap a la Cobertera, la pujadeta de l'autopista ja m'ha costat una mica, amunt cap a Bellvei, per l'interior cap a Santa Oliva i cap a la dreta cap a la Cristalera (fàbrica de vidre), aquí he tingut que passar per una pista de terra per poder continuar el recorregut, aquesta pista m'ha donat algun problema i m'ha fet de mal passar. Travesso la via del tren per un altre pont i enfilo cap a la Gornal i més tard arribo a l'Arboç, agafo la vella nacional i vaig cap a Vilafranca, continuo cap a Canyelles i giro cap a Sant Pere de Ribes (no tinc valor de pujar la pujada de Canyelles amb una Single), de Ribes cap a Vilanova, tant sols queda la pujadeta de Puigmoltó que em fa suar de valent, d'aquí baixada fins a casa.
La veritat és que he arribat força cansat, no és un recorregut massa apropiat per a una Single, però ja està fet !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Es queeeee, hay q pensarse mucho el recorrido a la hora de ir con una sola velocidad, si mañana Dios no lo remedia iré a por la Vitamin al Decathlon, parece q lloverá, hablando de llover, a la single no le pega guardabarros verdad??? Cómo está el Josep Franco??? Hace dias q no se de él. Hablamos...

Anònim ha dit...

Molt bé, per anar amb SS això ja es una ruta de categoria.
Manolo, no et compris una Vitamin, recicla una bici vella i si no en tens cap, algun conegut n'ha de tenir alguna que l'hi fa nosa.
Fr&Co.