dissabte, 30 d’octubre del 2010

El tomb de Begues amb Folging



Folding (plegable amb anglès), o sigui aplicat a la bici, bike folding.

Aprofito per recordar que el proper 12 de desembre tenim el DESPLEGA LA BICI a Vilanova i la Geltrú.

Bé a part d'aquest petit treball de consulta al diccionari anglès-català, parlaré una mica de la sortida d'avui.
Fa dies que estic capficat, embolicat i envoltat pel tema de recuperar una bici clàssica de fa uns 30 anys i el tirar endavant la Pedals de Clip, avui m'he donat un respir.
He fet una d'aquelles coses que a mi m'agraden tant i que per els puristes del ciclisme no deixa de ser una tonteria o una xorrada.
He anat a fer el tomb de Begues amb la bici plegable Dahon JetStream P8, la veritat que la bici funciona molt bé i té els suficients canvis de marxes per poder pujar a Begues tranquil·lament. Dic que m'agraden tant, perquè és trencar els motllos establers i demostrar que amb les plegables es poden fer més coses que anar per un passeig marítim, anar combinant modalitats i bicicletes sempre que es pugui.

La primera dificultat ha estat el Pas de la Maladona a la carretera de les costes del Garraf, la veritat que de bon matí i amb les cames fresques es passa bé. Després m'he permès la llibertat de baixar a Garraf, feia temps que no hi baixava i val la pena de tant en tant fer-hi una visita, foto i tornem-hi. He continuat per la carretera de les Costes cap a Castelldefels i més tard a Gavà on comença la pujada de 8 km a Begues, la veritat que lo més dur està entre el km 2 i 4, desprès i ha un descanset i torna a pujar fins al final. A Begues he fet un entrepà i he continuat cap a Avinyonet, al sortir de Begues he parat un moment a fer una foto a una barraca de vinya, la veritat que s'ho val, són autèntics monuments als nostres camps i que cal conservar.
D'aquí direcció a Vilafranca per girar al trencall de Sant Pere Molanta, Sant Per de Ribes i Vilanova, total 81 km a les cames amb plegable.






4 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Hòstia Carles!Estàs fet un crac.

CICLISMO NINJA ha dit...

nENGGG!!! Aixó es una passada i demostra dos cosas, si que la folding es molt mes però tambè que estàs molt fort, 80kms amb rodes de 20¨ no ho fa qualsevol!!!

Anònim ha dit...

Com no t'estiguis quiet la deixaràs amb totes les frontisses balderes!.
No em facis cas, es l’enveja.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

-No és qüestió d'estar fort, tant sols una mica de constància i molt important és anar contemplat-ho tot, és fa tot més fàcil.

-De models de Foldings n'hi de tots tipus, igual que les bicis normals, amb plegables més senzilles no es pot fer això.

-Tens una mica de raó Josep, ja començava a sentir algun sorollet.