divendres, 15 d’octubre del 2010

Restaurar bicicletes

El fet d'anar seguint Blocs et porta a descobrir coses que coneixes poc o que coneixes de lluny.
Una d'elles és la restauració de bicicletes i dels materials que les componen.
Jo ja havia fet algun "pinito" sobre aquest tema, havia restaurat un vell tàndem i una bici plegable antiga.
Tot això bé en part per dues coses, una pel descobriment des de ja fa un temps de la marxa cicloturista l'Eroica que fan a Itàlia i que l'única manera de poder participar-hi és amb bicicletes anteriors a l'any 1987 (no descarto l'any vinent participar-hi)
, posant aquest any ja que és l'any que van sorgir els primers pedals automàtics i un altre és el descobriment de Blocs que parlen de la restauració, Bicinova, Reciclone, Velosvintage, són un bon exemple de gent que estima les nostres màquines i treballa per conservar-les. En aquests Blocs podem trobar molta informació de peces, com netejar-les, trucs, enganxines, models antics, catàlegs, etc.. En ells podem trobar altres enllaços de gent que és dedica a reciclar i restaurar.

2 comentaris:

ininbita ha dit...

Això de les bicis antigues va guanyant adeptes molt depressa. Tothom vol anar a Itàlia l'any vinent. Però queda molt fins aleshores, estaria bé organitzar una Eroica primaveral per aquí a Catalunya, segur que seria un èxit. Ho hauria d'organitzar algun club ciclista ben emprenedor.
No?

Content de descobrir el teu bloc, carles. Endavant.

carlessol@gmail.com ha dit...

No descarto muntar-ne una pel Penedès l'any vinent. Ja tenim experiència en preparar la Trobada de Tàndems i la de bicis plegables.

Salut !!