diumenge, 20 de març del 2011

53 Marxa d'orientació de la Talaia


Avui l'Eli i jo hem participat a la 53 Marxa d'orientació per descripció de l'agrupació excursionista Talaia, amb sortida i arribada del municipi de Canyelles (Garraf).
Com deia en un anterior Retall, (val la pena participar en aquest tipus de caminades, desconnectes una mica de la bicicleta, coneixes a fons el territori, fas esport i fas amics).
Segons el meu Gps la caminada ha estat d'uns 13'4 km de distància i amb un desnivell positiu d'uns 500m. Hi han participat unes 90 parelles vingudes de diferents llocs del país, la majoria de la nostra zona. La ruta ha estat força entretinguda, passant per alguns llocs desconeguts per a nosaltres, la organització ens ha donat d'esmorzar a la masia de Can Simó, un bon entrepà, beguda i cafetó que ens ha fet recuperar forces per la ruta que ens quedava, en aquells moment estàvem sobre el km 6. Després d'esmorzar la ruta s'ha enfilat cap el coll de Cal Déus, a sota mateix del Turó de les Tres Partions i del Pic de l'Àliga (464m) al qual hem pujat. Cal destacar les bones vistes que hem tingut, tant de la banda de l'Alt Penedès com del Garraf, hem passat per algunes mulasses (barraques de vinya) espectaculars, he pogut fer una foto del Mas de l'Artís des de dalt, aquesta masia tantes vegades passada amb bici de muntanya i evidentment hem passat per alguna de les moltes urbanitzacions que per desgràcia tenim a la zona.
Des de el Pic, ràpida i pronunciada baixada, amb bones vistes de la Facu (parets i escola d'escalada).
Bona sortida a peu, l'any vinent i tornarem !