dimarts, 10 de gener de 2012

Travessa Vilanova-Santes Creus, any 1996 (Document històric)

El 31 de Març de 1996, des de el Grup ciclista de la Unió Vilanovina vàrem organitzar la Travessa en Btt Vilanova i la Geltrú - Santes Creus, de 70 km. I participàrem uns 40 ciclistes vinguts de diferents llocs, amb majoria de vilanovins, l'anada va ser en bicicleta i la tornada, després de dinar la vàrem fer en autocar i furgoneta.


Organitzar la Travessa no va ser fàcil, el nostre radi d'acció no anava tant lluny i tinguérem que fer un bon treball de camp dies abans per anar a cercar camins que ens portessin fins a l'Albà a tocar de Santes Creus. Eren anys sense gps, de trepitjar el terreny, de equivocar-se, de no encertar el camí, de recular fins trobar la pista bona, una feina poc agraïda per que el dia de la Travessa tot estigués lligat. Als participants els hi vam donar un llibret de ruta amb el mapa i la descripció, però vàrem anar tots junts fent les parades pertinents. Recordo que tot va sortir rodó. Aviat farà 16 anys d'aquella aventura.
Ara era un bon moment per recordar-la.

Fotos Miquel Àngel Ibáñez

4 comentaris:

CICLISMO NINJA II ha dit...

No veas que movidón, segúramente el germen de las actuales pruebas de btt, excursiones y salidas populares, lástima q no vea muy bien los integrantes en la foto, me encontraria muchas sorpresas. Yo en 1996 llevaba un año por aquí y participé en mi primera Quebrantahuesos de la mano del Gordillo q me engañó. No os conocía a los de la Unió Vilanovina, apenas al Marin, Rafa y la gente de la Unió con los q estuve un año de socio y me di de baja, como ahora. (jjajajajaa... el hombre dicen, es el único animal q tropieza dos veces con la misma piedra...)

doctorxfr ha dit...

Eeeh! Yo estaba allî, soy el gafotas vestido de morado (salgo en dos fotos: en la principal con todo el grupo y en otra donde solo se me ve de espaldas.

También se reconoce al Paco "Samba" y al Andrés (creo) de los Hmnos Jimenez (la joyeria de las Ramblas) miembros del grupo Companys.

La verdad es que, aunque dura, ya que en aquella época no estabamos tan bien preparados, fue un dia genial y como bien dices todos agrupados (como deberia ser siempre ;-)

Unknown ha dit...

Manel, dels que tu coneixes hi ha en Prieto, en Benaiges, en Franco, Josep Esteve, Pere Albareda, etc ...

Anònim ha dit...

I el Josep Esteve, que de tant en tant ve a les Willy Morgan.
Ves per on, encara porto el mateix jersey!.
Fr&Co.