dilluns, 22 de setembre del 2008

Open Natura a Montblanc

De tant en tant participo en alguna prova de l‘Open Natura (calendari de proves populars amb Btt), sobre tot a les que queden més a la vora de casa, d’aquesta manera no tinc que fer llargs desplaçaments amb cotxe.

Ahir tocava la sortida des de Montblanc (l’Alt Camp), a 1 km del poble en direcció a Prenafeta hi ha el Càmping Montblanc on es feia la concentració i la sortida.

Aquesta zona de la Serra de Miramar i de Jordà ja fa molts anys que la conec, primer per les sortides amb bici de carretera (Coll de l’Illa) i després a peu i amb Btt, justament el gener d’enguany vàrem fer la pujada a peu al Tossal Gros, punt més alt on pujàvem els ciclistes en aquesta prova.

Com es habitual en aquestes proves hi ha tres nivells, un circuit d’uns 2 km per a nens (molt important de cara a futurs ciclistes), un de curt d’uns 20 km i el llarg d’uns 36 km.

Aquest cop jo m’he inclinat per fer tomb curt, ja que avui s’estrenaven la filla i la dona en una prova organitzada de btt, han finalitzat els 20 km en un lloc molt acceptable per ser la seva primera vegada.

També s’ha estrenat en Dani, un company de feina que fa quatre dies que surt en bici i que va completar amb bon temps el circuit curt després de patir fins al km 10 que començava la baixada.

A l’arribada ens esperava un bon esmorzar i una samarreta de record.
















Aquí podem veure el vídeo de la prova :

www.Tu.tv