dimarts, 3 de març del 2009

De qui és la culpa ?

Aquesta tarda tornant de fer un tomb amb la bici de muntanya i apunt d'entrar a Vilanova des de la part de la Talaia, exactament en el trencall entre La Bassa en Creixell, el camí que puja a Mas Tapet, anant cap a la Plana, al costat mateix del restaurant la Figuera he pogut contemplar unes imatges molt desagradables. A la vora mateix de la carretera i rodejat de cases hi han varis abocadors il.legals separats entre ells uns 200m, és curiós ja que estan ubicats tot rodejant cartells d'ABOCADOR CLAUSURAT col·locats per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Aquests abocadors ja fa molt de temps que van apareixent de tant en tant, suposo que són fruit de gent sense cap tipus d'educació ambiental i de civisme, no vull pensar que entre els que aboquen aquí hi hagi els mateixos veïns, cosa que seria increïble, ja que viurien rodejats de les seves pròpies deixalles.
Podria ser fruit de gent de fora que ve a abocar aquí o dels mateixos veïns, sigui qui sigui el culpable aquests espais haurien d'estar nets i que l'administració és fes càrrec de recollir la brossa, d'educar als veïns, de col.locar més contenidors i d'obrir alguna investigació per esbrinar qui llença tanta quantitat de merd... al carrer.
Justament ara fa dos anys parlava d'aquest tema en un altre Retall en aquest Bloc amb el titol : Brutícia i brètols en el nostre entorn.

Podem veure l'espectacle en aquestes fotos :