diumenge, 22 de novembre del 2009

Avui hem desplegat la bici a Vilanova i la Geltrú

Avui hem celebrat la 1a Fira - Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú.
Després de molts dies feina d'en Josep Franco i jo, avui ens hem trobat al Parc de Ribes Roges, ho hem aconseguit gràcies a molta gent que amb el seu treball desinteressat ens a ajudat. Cal agrair les col·laboracions de l'Ajuntament de Vilanova, de les marques comercials de bicicletes Dahon, Brompton, Birdy, Monty, Orbea i Strida, de la casa de productes Verofit, de molts voluntaris que sense ells no hagués estat possible aquest embolic, gràcies al Rafa, Marín, Toni, Gordillo, Julio, David, Josep Esteve, Marto, Manel (Tusinu), a companys de la Unió ciclista Vilanova, a companys d'en Josep, a la Policia Local, als amics de la Plaça de la Sardana, al Pisa, a Mari, a la meva dona Elisabeth, a la meva filla Aina, potser hem deixo algú, però gràcies a tots i especialment a Celes de Esports Prieto que de seguida va dir que si a una idea embrionària que vàrem tenir en Josep i jo, una idea no gaire fàcil de tirar endavant ja que les persones que tenim bicis plegables potser som una mica especials i no formem part d'un col·lectiu homogeni com poden ser els grups de carretera o de btt.

La idea era reunir plegables tant antigues com modernes al voltant d'una petita fira i com a complement fer una volta per ensenyar la ciutat a la gent que ha vingut de fora, un tomb de 7 km per carrers i passejos que penso que ha anat força bé, potser el dia no ha acompanyat massa al començament i a restat afluència, però al final ha sortit el sol.

Hem pogut veure bicis de tot tipus, entre elles un tricicle plegable, un gran personatge vilanoví en "Tot arreu" i persones de totes les edats, cosa que era l'objectiu.

Hem sortit a pedalar per la ciutat uns 120 ciclistes i molta més gent ha passat per la fira, tant a mirar com a provar les bicis que les diferents marques tenien en els seus estands.

A l'acabar la pedalada hem efectuat uns sortejos d'una bicicleta Orbea i d'un lot de productes de la casa Verofit.

VÍDEO DE LA FIRA-CONCENTRACIÓ :



ÀLBUM DE FOTOS :

4 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Eyyyyyy!!!! Que currasu os habeis pegado Nengggssss!!! Bueno, ha sido un día fantástico y me he alegrado en poder aportar mi granito de arena. Mola trabajar en equipo y a la vez pasarlo bien. FELICITATS A TOTS!!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Molt guapu el video. FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

Ens ho hem pasat molt bé!!!!!
El proxim any vindrem tota la familia a pedalar un ratet.
Enhorabona!!

Rodacorriols ha dit...

Felicitats!

Molt xulo el video i les fotos, aixó fa afició.
Quins artefactes més coriosos, que hi van assistir. La Gocycle...interesant.

Fins aviat.