dissabte, 22 de maig del 2010

Etapa marató

181 km. Feia molts, molts anys que no feia aquesta quilometrada, tot és culpa de la Paris-Roubaix que ja la tenim a la vora. Hem de passar moltes hores a sobre de la bicicleta, avui n'hem estat 7 i hem de rodar molt per poder aguantar els 255 de la Roubaix.
La sortida d'avui ha estat tota pel pla, cap a Tarragona, Vila-seca, Cambrils, Miami platja, Hospitalet de l'Infant i a tocar de la central de Vandellòs ens hem donat la volta, just a dalt del Coll de Balaguer, coll que separa les comarques del Camp de Tarragona de les de les Terres de l'Ebre, just al punt quilomètric 90 dels nostres compta-quilometres. La majoria del recorregut l'hem fet per la N-340, nacional bastant tranquil.la des de que van obrir la A-7 fins a Hospitalet de l'Infant. La Tornada l'hem fet per Cambrils, per la ratlla de la costa, per Salou, Cap de Salou, La Pineda i cap a Tarragona, d'aquí cap a casa pel mateix lloc per on hem vingut.
La zona escollida per rodar és bastant lletja, hem agafat les petroquímiques del Camp de Tarragona, les zones turístiques de Cambrils, Salou i les horterades de Miami platja, és lo que tenim i ara no ho podem canviar !!
De Vilanova hem sortit 4 ciclistes, en Rafa, en Joan Antoni Marín, el David i jo. En David ens ha acompanyat fins al km 40, a tocar del restaurant Jaume I a les portes de la Imperial Tarraco i suposo que haurà tornat pel mateix lloc i n'ha haurà fet uns 80. Nosaltres hem continuat amb lo nostre hi hem parat a esmorzar a Vila-seca, sobre el km 56, al bar el Pont, lloc molt correcte, la zona a part de lletja és embolicada, l'antiga nacional a vegades a desaparegut degut a la construcció noves carreteres i costa una mica d'enllaçar, però al final n'hem sortit.
El dia de bon matí ha estat frescot i núvol, però a la tornada el sol a picat de valent, les platges ja són plenes dels primers banyistes amb ganes de sol i nosaltres hem arribat a casa amb el típic color moreno del ciclista.
Al final els quilometres han començat a pesar a les nostres cames, sobre tot a les d'en Marín, ell no participa a la Roubaix i cal agrair-li la seva companyia.
El Rafa i jo hem arribat millor de lo que esperàvem, és nota que portem hores dalt de la bici, suposo que no hi ha cap més secret, la bici vol bici !!


6 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

FELICITATTTSSSS!!!!!!!!!

vngbiker ha dit...

Molt be s'ha de tindre un par de collons per fer aquests km. i d'estar aquest temps sobre la bici.
Imprecionante!

CICLISMO NINJA ha dit...

Peró, ayer vi al Marin, ¿cómo le engañais a si al pobre...? vente 35 kms mas!!! Joder y llevábais mas de 60. Menos mal las paraditas en los supers para repostar. Yo con quien flipo es con Marin, sin apenas entrenar... mamma mia!!! Hace años, cuando me vine a vivir a Vilanova, salí con el club y se pegaron Vilanova Prades, y volver por el Coll del Lilla... éramos 4, menos mal del Marin q me iba esperando!!! Menuda fiera!!!

DBG BICIS ha dit...

Hòstia! Aixó són molts quilòmetres, quim em va parir! On porteu el motoret?

Fran ha dit...

uff, que kilometrada!!

no me he presentado, soy Fran, un lector asiduo de tu blog, con él he descubierto muchisimas rutas.

felicidades por el blog, muy bueno.

rblskn ha dit...

anim xaval!! que això ja ho tens.

ricard