diumenge, 26 de desembre del 2010

Quina bici agafo ??

Potser soc un privilegiat o un desgraciat !!
No ho se. La veritat és que tenir bicis de vàries modalitats em porta més d'un problema.
L'altre dia ho parlava amb el company Josep Franco, més d'una vegada arribo al magatzem guarnit de ciclista i no se quina bici escollir. Avui volia fer una volta curta, els dinars familiars d'aquestes festes apreten i cal ser d'hora a casa.
M'he les miro, les remiro i les torno a mirar i al final agafo la plegable Dahon, he pensat que per fer una volteta curta amb aquesta ja estava bé. La bici plegable JetStream P8 per asfalt dona molt bon resultat i ja he fet vàries sortides llargues i m'agrada sortir de lo clàssic de tant en tant. La majoria de vegades, al creuar-me amb altres ciclistes noto les mirades de reüll i se lo que pensen: On va aquest paio amb aquesta bici ?? Però jo ja estic curat d'espants, no soc gens purista amb aquest aspecte.

La volteta curta que deia a estat la del Pantà de Foix, Castellet, pujar Clariana, anar cap a Segur de Calafell per dintre de les urbanitzacions de Cunit amb carrers amb rampes dures, però curtes. La tornada per la comarcal per Cubelles i Vilanova. Avui sense comptaquilòmetres ni gps, no se la distància, ni la mitja, ni el desnivell. De tant en tant estar bé anar a pel i sense preses. He parat a fer fotos al Pantà i a Castellet, aquí he pujat fins a dalt del Castell, de tant en tant cal visitar els llocs per veure si hi ha novetats i no perdre el contacte a indrets que sempre hi passes follat (ràpid). Amb el fred que feia avui, la veritat que a la plaça de Castellet i de cara al sol si estava bé.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Todo un problema esto de tener tantas bicis pero...q te quiten lo bailao!!! Parece q esa plegable es la mar de polivalente, ciertamente.