dijous, 28 d’abril del 2011

No és la Toscana, és el Garraf !

La primavera ja té aquestes coses, bonics paisatges, molt de verd, flors i colors.
Aquestes son unes quantes fotos que he pogut fer en la sortida de tarda amb la bici de muntanya.
No he anat massa lluny de Vilanova, he estat marejant la perdiu sense allunyar-me massa de casa, cap a la Serra, per sota del Montgròs, Mas de l'Artís, cap a les Mesquites, etc... uns 30 km per alleugerir les cames i el cervell. La veritat és que en el km 5 m'he adonat que m'havia tornat a deixar la manxa, ja em va passar un altre vegada i a sobre vaig punxar, no volia que es tornés a repetir i tornar caminat de lluny.

Però aquesta primera foto, bucòlica ella, no vull que amagui les altres.
Els voltants dels camins continuen plens de deixalles i de merda. No puc entendre l'esforç que fa certa gent per desplaçar-se a plena natura i llençar les seves deixalles allà on els hi sembla. Segur que tenen un contenidor a dos pams, o un punt de recollida municipal o el servei que dona l'ajuntament per recollir-ho a domicili. Caldria crear un premi per aquests tipus de personatges, el premi a l'imbècil, segur que hi hauria "pinyos" per fer pòdium !!
Pel febrer del 2007 i pel març del 2009 ja vaig parlar d'aquest tema en un Retall.

La primera foto de baix no té res a veure en el llençament de deixalles, és d'una part d'un marge caigut, suposo que per les pluges o per manca de conservació.
La meva pregunta és. Qui ho repararà i el temps que caldrà ?


2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Gran post!!! Foto denuncia!!! Bien-bien, q coño las Toscana, ya quisieramos, necesitamos fotos de este tipo para denunciar lo q en el colectivo imaginario sería un pasiaje idílico... me paunto a las fotos denuncia, tendré bien abiertos los ojos.

Bici-Vici ha dit...

Molt maca la foto! Es nota també que aquest any ha plogut força!